Black & White

Vårt vardagsrum är ganska svartvitt om man bortser från de fula ljusblå tapeterna. (De var där när vi flyttade in men vi skall tapetsera om till en varm färg när vi har tid och råd).

Här har vi en vit KLIPPAN soffa från IKEA:



Klippan är en mer än mycket snygg soffa. Dessvärre är den ganska obekväm. Man kan inte ligga i den och se en film för armstöden är löjligt höga, och till skillnad från andra tvåsittsoffor, där man kan klämma in upp till fyra personer om man vill, är Klippan strängt och stadigt en soffa för maximalt två personer. Två personer som sitter rakt i ryggen utan att luta sig åt något håll. Men den är ju snygg i alla fall.

En bedårande vit BILBAO-hylla/rumsavdelare från JYSK:

BILBAO-hyllan är den snyggaste och bästa möbeln i vår lägenhet tror jag. Den gör så att det känns som att vi har både ett sovrum och ett vardagsrum och det känns superbra. BILBAO är inte en hylla jag skulle välja att ställa mot väggen, för den gör ett rum så snyggt och användbart om man ställer den ut ifrån väggen istället för längs med väggen. Den ger ett rum mycket mer djup och man liksom utnyttjar ytan bättre. Det känns superbra. Dessutom har man någonstans att ställa alla de där sakerna som annars inte hade haft någonstans att stå. Kassettbanden behöver inte ligga gömda i en kartong i botten av garderoben. Man kan visa upp sina grejer och ändå få det att se snyggt ut och inte rörigt.


En 1:20-säng med dessa vita sängmedar:


Bordet är ett svart glasbord med en svart löpare av hjärtkonturer och ett svart ljusfat med sand och snäckor från Holland.
Bakom soffan har vi hängt upp nio canvasdukar som tillsammans bildar en tavla. Jag har målat dessa själv, på frihand, efter eget motiv, och är rätt nöjd.

Bild för att illustrera:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0