Soffkaos!

Funderar fortfarande på soffa. Var på chilli och kollade idag där vi även såg en annan soffa. Erbjudandet gäller bara tills på lördag och då är vi inte ens hemma så vi har tills imorgon på oss att bestämma oss. Så vi har alltså följande soffor att fundera över:



Soffa 1 ("Bondi"): Svart fuskskinn. Ungefär lika bekväm som IKEAs KLIPPAN (vilket inte är så fantastiskt mycket), minst lika snygg, och fantastiskt mycket mer möjligheter (inga höga armstöd i vägen, lite större, plats för mer folk, kan fällas ut till dubbelsäng). Vi kan köpa den direkt för den kostar bara 1990 kr.

Soffa 2 ("Malmö"): Gråsvart tyg (alltså inte rödbrunt som på bilden). Verkar mycket bekvämare. Större (kanske för stor, jag vet inte). Låga armstöd med påfällbara brickor där man kan ställa glaset. Mycket mjukare. Men i så fall måste vi spara i några månader (den kostar istället 6990 kr). Den är också supersnygg och ser nog lite exklusivare ut.



Soffa 1 matchar med de två fåtöljer jag tänkt köpa (typ runda snurrfåtöljer i läder) medan soffa 2 ju inte gör det. Känner mig så förvirrad. Skall det vara en soffa som är skön och ser skön ut eller ett unikt konstverk där kanske komforten får lida en liten smula? Vill helst byta nu och då är ju den första soffan bäst för den har vi råd med nu med en gång. KLIPPAN är verkligen inte skön.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0