Galen kväll

Det var helt galet igår. Jag skulle fota en möhippa medan Amanda fotade svensexan. Det slutade sedan med grillfest på en MC-klubb med var sitt ett eget ölkort. Det blev badtunna med nakna MC-gubbar. Det gick i skitmycket folk och vattnet bara forsade över och våra handdukar och skor som låg utanför var helt dyblöta. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl när jag sprang in våt och utan handduk. Dansade som en galning med Amanda, med pappa och med MC-knuttar.

Sprang omkring iförd någons cowboyhatt, gubbar över 50 sprang omkring i elefantstring och tjurkalsonger, pappa hoppade ned i badtunnan med ciggpaketet i fickan, fick badbyxorna avdragna av motorcykelgänget i badtunnan (alla killar fick väl sina badbyxor avdragna i slutändan om jag minns det rätt). Amanda hade något galet vad om vem som gick ur badtunnan först. Hon följde inte med hem på grund av det där vadet som hon slutligen ändå inte vann. Helt galet!

Jag fick skjuts nästan ända fram till dörren. (Blev avsläppt på St Michelsgatan). Rusade in i lägenheten. "PONTUS DET VAR HELT GALET MINA SKOR ÄR BLÖTA VI BADADE BADTUNNA MIN HANDDUK VAR ALLDELES BLÖT MINA SKOR ÄR BLÖTA AMANDA HADE NÅGOT GALET VAD OM VEM SOM GICK UR BADTUNNAN FÖRST OCH MOTORCYKELGUBBARNA BADADE NAKNA OCH MINA SKOR ÄR ALLDELES BLÖTA OCH JAG FRYSER OCH DET VAR HELT GALET OCH JAG FICK LÅNA EN COWBOYHATT OCH MINA SKOR ÄR BLÖÖÖÖTA OCH..."

Jag har aldrig badat badtunna tidigare. Det var häftigt. Trots kylan i luften var det skönt att sitta i den varma badtunnan. Att röka i den var mindre mysigt. Blöt cigg smakar cigarill. Min cider tog slut och jag frös för mycket för att gå ur och springa och köpa en ny. Dessutom var ju handduken helt blöt och kall och obruklig.

Sitter nu hemma. Vi tog en promenad till MAXI och köpte tomat. Sedan tillagade vi fiskpaket och potatis och vit sås och ägg. Det var mysigt. Nu skall vi se film. Om tre veckor skall vi fota bröllop och gå på mer motorcykelklubbfest. haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0