soffa?

Som tidigare nämnt har vi en vit KLIPPAN tvåsitssoffa från IKEA och visst, den är skitsnygg men den är inte särskilt bekväm att sitta i, för att inte tala om den totala omöjligheten att ligga i den. Man vill ju kunna ligga tillsammans i soffan och se en film och det är ju totalt omöjligt i KLIPPAN.



Istället funderar vi på att köpa följande soffa från chilli:

Den är riktigt snygg på bild men är den lika snygg i verkligheten? Hur är det med komforten? Är den bekväm eller vore det ett nedköp? Den ser lite hård ut. Enda sättet att veta är väl egentligen att åka och prova den.

Det jag vet är bra med den är att det är en bäddsoffa. Den kan alltså fällas ned och användas som gästsäng när vi får besök. Smidigt, och vi slipper plocka fram och blåsa upp luftmadrassen. (alternativt kan man ha TVÅ övernattningsgäster varav en i soffan och en på luftmadrassen, eller fyra om folk sover två och två då bägge i bredd duger som dubbelsäng).

En spontan tvekan ligger i att soffan inte har några armstöd att hänga filtarna över. Det ser väl fult ut om man bara lägger dem på den. Vart gör man av dem?

Den är billig. Inte värt-att-chansa-billig utan snarare oj-vad-är-fel-?-billig. Men oh så snygg... kan man ha tur? kan den vara värd pengarna och vara bättre än den ack så snygga men ack så obekväma KLIPPAN?

Bild på soffan när den är nedfälld som "säng":

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0