Anything I'm not

Sitter skittrött i vardagsrummet. Har lämnat in ett dokument på högskolan, diskat två maskiner och fyllt upp en tredje, bokat tvättid, varit och handlat, varit ute med soporna (var ju uppe i nio påsar så det var absolut på tiden... haha...), hämtat nya vita soppåsar ifrån källaren, städat i köket och vardagsrummet. Fast det är ju helt normalt att göra allt det där dagligen. Likväl blir man rätt trött. Speciellt om man är lite sjuk. Nu är det bara att färga håret, måla naglarna och lägga fram kläder till morgondagen kvar. Hinner jag det på en timme? Funderar på att skita i att färga håret. Är som sagt rätt trött. Vill inte att det skall bli som jag drömde inatt (fel färg... haha...).

Imorgon är såklart också fullbokat med både det ena och det andra: posta brev, fixa dreads på en tjej, handla lite, förbereda inför skolan på onsdag.

På onsdag är det stort slutseminarium och efter det har jag tvättid.

På fredag skall vi åka till Ullared (Amanda, Madole och jag) TIDIGT på morgonen, jag tänkte shoppa lite underkläder och strumpor och våtservetter och sånt, och efter det skall Madole och jag åka till MAXI och storhandla (pengarna kommer på på fredag så Madole tar bilen till MAXI och passar på att shoppa blommor och jag fick följa med). Jag tänker haka på det där erbjudandet om fem coca-cola-drycker som vanligt (ja, det är ju olika erbjudanden men det är ju alltid alldeles för många tunga drickor alldeles för billigt), och sedan tänkte jag väl köpa redbull, flera olika sorters te och kaffe, lite grönsaker, massa kattmat och kattsand (speciellt kattsand, den är nästan omöjlig att få hem när man cyklar), lite smörgåspålägg, mycket bröd, och massa annat och senaste numret av solo som pricken över i:et ifall det har kommit ut. Till vår stora glädje släppte MAXI en 5%-rabatt-check i sitt senaste reklamblad idag. Den tänkte vi spara till storhandlingen på fredag.

Söndag blir det mys med Liza. Wohooo!

Känner mig rätt nöjd. Studierna går bra. Lägenheten är ren och fin. Jag har underbara vänner. Det kan inte bli bättre. Kanske just därför längtar jag långt härifrån. Får se om Ullaredsresa och myskväll med Liza råder bot på just detta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0